Senaste nytt
Hem / Nyheter / Cardigans snart tillgängliga i USA

Cardigans snart tillgängliga i USA

(Från Zero Magazine-arkivet. Skribent: Jonaz Björk)

Cardigans rönte stora framgångar på Grammisgalan för några veckor sedan, de fick utmärkelsen både i klassen Årets album och Årets rockgrupp. Albumet som ledde fram till denna hyllning var fjolårets ”Long Gone Before Daylight”, en skiva som fram till nu inte funnits på den amerikanska marknaden. I slutet på maj kommer alltså plattan att släppas, då på Koch records. Som kompensation för den långa väntan kommer de amerikanska fansen att få ett par extra låtar på skivan, samt även en bonus DVD som innehåller både livematerial och ett par musikvideos.

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Andreas Söderström & Rickard Jäverling – Adelsö

Betyg - 6 6 Avskalad, melodiös instrumentalmusik där Mälaren finns med i kompet. User Rating: …