Senaste nytt
Hem / Recensioner / The Men – The Men

The Men – The Men

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Jon Josefsson)

[album, Border Music, betyg: -]

Syftet med att bilda The Men var att skapa det ultimata livebandet. Ett snyggt, explosivt och utåtriktat band som grundarna själva skulle älska att se och höra. Lundapågarna i The Men har samtliga bakgrund i olika garageband (The Sinners, The Colubrids, The Girls och The Expression), och det märks i musiken.

Idén är att spela samma gamla Soul-covers som bland andra Rolling Stones, The Who och The Small Faces gjorde i begynnelsen, och med samma driv och energi som de hade. Det lyckas The Men riktigt bra med, men den bestående känslan är att jag hellre skulle se dem live. Till dess får jag nöja mig med att skruva upp volymen till elva och det räcker nästan.

Av: Pelle Olofsson

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Rammstein Radio

Hur bra är Rammsteins nya?

Hör albumet här nedan.