Senaste nytt
Hem / Recensioner / Sizzy Prozac – Happy hooker

Sizzy Prozac – Happy hooker

(Från Zero Magazine-arkivet. Ursprunglig skribent: Petter Duvander)

[singel, Eternity records, betyg: -]

Att Jesper Hörberg hoppade av Saft har ni säkert redan hört men här kommer chansen att höra bandet som är hans nuvarande tillflyktsort. Det har varit många stora ord inblandade i förhandssnacket kring Sissy Prozac. Liknelser har dragits med storheter som Suede, Garbage och Nirvana, och det är inte helt utan grund, främst till de förstnämnda. ”Happy Hooker” luktar allt lite ”Animal Nitrate” och eftersom jag sedan konserten på Olympen nyligen är lite smått förtjust i Suede så funkar ju även Sissy Prozac. Det är inte det mest engagerande i musikväg just nu men det är definitivt värt en lyssning om ni tror att genren intresserar er.

Kommentarer

Kommentarer

Om Webbmaster

Kolla även

Andreas Söderström & Rickard Jäverling – Adelsö

Betyg - 6 6 Avskalad, melodiös instrumentalmusik där Mälaren finns med i kompet. User Rating: …